30 August 2010

Innocence (5)

15 comments:

  1. Asta sigur nu e regizată. Tare! În sfârşit se vede că e copil. Evident, nici acum nu se dezminte. Nu râde tâmp către cameră ca majoritatea piticilor.
    Lucraţi bine împreună în orice caz. Te felicit! Setul ăsta mi-a plăcut foarte mult.

    ReplyDelete
  2. Multumesc Vlad!! Are o figura tare interesanta si foarte expresiva. Ma bucur ca am reusit sa o surprind in diverse ipostaze. X

    ReplyDelete
  3. I like the composition of this one and I am wondering what she is thinking about and reaching out for.

    ReplyDelete
  4. @Elettra: Indeed, she's pretty!

    @Laura: Maybe she's upset she didn't score or...maybe she's concerned about the great problems of mankind...

    ReplyDelete
  5. Beautiful composition and capture and childhood innocence... enjoyed your blog and follower now.

    ReplyDelete
  6. Thank you Wong! I'm glad you like my photos!

    ReplyDelete
  7. @Vlad: daca asa ti se intampla tie cand (daca) fotografiezi copii... s-ar putea sa fie din cauza ca te vad pe tine.
    @Georgiana: scuze ca am fost malitios cu vizitatorul tau dar comentariul lui ... m-a indispus putin.

    ReplyDelete
  8. Bre viteaz anonim, ia scrie-ti tu si numele si apoi mai discutam. Stii ce, chiar te invit si la mine pe blog daca vrei sa ne "smardoim" pe bune ca te vad dezinteresat de subiectul de aici dar foarte belicos fata de comentatori. Acolo poti renunta la punctele de suspensie sa ma injuri pe fata daca asta te excita.

    @Georgiana: Sunt convins ca tu ai inteles ce am vrut sa spun in comentariul meu initial. Chiar nu stiu de ce viteazul anonim a iesit la atac. S-o fi simtit vizat cand am zis de copiii ce rad tamp catre obiectiv. Ah! Sau poate o fi tipicul "proaspat parinte" care este fascinat de "miracolul" nasterii. (Incredibil, dom'le! Am un magnet fantastic la astfel de personaje! Tocmai de aia le-am si dedicat un intreg blog.)

    ReplyDelete
  9. @Dl Anonim: Nu am nicio problema cu faptul ca iti exprimi opinia fata de unul din cei care imi urmaresc blogul atata timp cat se respecta limitele bunului simt. Nu imi place insa faptul ca te ascunzi sub un anonimat, stii cum se spune:"Pastrati-va anonimitatea, dar nu fiti anonim" (sursa citata: http://www.neticheta.ro/blog)

    @Vlad: Fara violenta, ca ne suparam!:)
    Fiecare are dreptul la opinia lui, dar daca ne ascundem dupa tufis si nu argumentam ceea ce spunem...opinia nu mai are nicio valoare.
    Ai grija cu magnetu' ala al tau...sa-l tii departe de mine! :)X

    ReplyDelete
  10. Numele meu este Marian. N-am cont pe niciunul din site-urile care pot da acces la comentarii aici (in afara de Google, dar nu intru de la serviciu pe el) si de aceea am postat ca anonim.
    @Georgiana: :-) compara, te rog, comentariul meu cu raspunsul lui; dupa care putem vorbi despre bun simt.
    Voiam sa spun doar ca amicul tau a cam dat cu bata in balta cu remarca aia... :-))) Probabil 7-le ala din numele sau face referire la niste ani lipsa de acasa. Sau o fi vreun geniu care imi poate face profilul psihologic doar citind o propozitie scrisa de mine.
    Si, ca sa ma incadrez in subiect, da, imi plac destule din fotografiile de aici; altele, putine, nu. Dar nu o spun ca specialist, ci ca simplu privitor, ajuns intamplator aici, de pe blogul unei prietene.
    Imi cer scuze ca am pornit discutia asta. Nu o sa o mai continui, promit.

    ReplyDelete
  11. Salut Marian! In primul rand ma bucur ca ai ajuns pe blogul meu si ca iti plac unele poze si mai ales ca imi spui ca altele nu iti plac (poate imi vei spune si care sunt acelea...chiar si ca simplu privitor.

    Eu zic ca subiectul conflictual ar trebui inchis, fiecare si-a spus pasurile si nemultumirile. Fetita din imagine chiar nu merita o asemenea descatusare de idei! :)

    Am rugamintea, ca pe viitor, daca vei dori sa mai comentezi si la alte imagini postate aici, de mine (si sper sa o faci), sa te semnezi la finalul comentariului cu Marian, ca sa te pot distinge fata de alti "anonimi" care mai pot poposi pe aici. Multumesc! Te mai astept

    ReplyDelete
  12. Uite, de exemplu poza asta nu imi place. Dintr-un singur motiv: nu stiu ce e chestia aia alba, (prea) mare. Ma chinui sa ghicesc dar nu imi vine nimic in minte.
    Copilul a iesit foarte bine!
    Spune-mi, te rog, fotografia ai facut-o 'one shut' sau ai folosit procedeul ala, nu stiu cum se numeste, cu poze luate una dupa alta, din care ai ales, fireste, cadrul cel mai bun?
    Marian.

    ReplyDelete
  13. Chestia aia alba este panoul de la un mic cos de baschet...pt copii. E intr-adevar o pata cam mare de alb (m-am gandit la asta), dar daca as fi scos cosul din imagine, as fi taiat mainile fetitei...si am zis sa nu o las fara maini :)

    Legat de a doua observatie, am un singur cadru cu aceasta imagine, deci a fost "one lucky shut":)

    ReplyDelete
  14. maaare noroc ai avut !
    da, m-am gandit ca ar putea fi cos de baschet, vazusem plasa aia..
    Marian

    ReplyDelete