30 September 2010

Vernisaj Bucurestiul in Alb si NegruDragii mei, 
saptamana aceasta avem o noua expozitie, mai deosebita atat prin subiect cat si prin modul de vernisare:
Bucurestiul in alb si negru, expozitie cu fotografii alb/negru. Expozitia va fi in perioada 1-15 octombrie 2010 la Cafe Verona de la Carturesti-ul de langa cinema Patria
Despre vernisaj ar fi multe de spus…
Vernisajul de vineri 1 octombrie va incepe la ora 18.30 pe peronul statiei de metrou Unirii 1 unde, fiecare dintre fotografi isi va expune personal fotografia, ne vom muta in statia de metrou Unirii 2 iar pe la 19.30 vom vernisa expozitia in Pasajul Universitatii dupa care vom pune fotografiile acolo unde le este locul, in Café Verona de la Libraria Carturesti. Astfel fotografiile noastre vor face o calatorie prin oras.
La Cafe Verona, libraria Carturesti va asteptam la un must delicios si o turta dulce, la dovleac si mere coapte, ce mai… o sarbatorire a toamnei bucurestene si  bineinteles cu muzica buna, Nicu Alifantis www.alifantis.ro/alifantis.html !
Curatorul expozitiei: Dan Moruzan www.danmoruzan.ro (ai fost de nota 10)
Fotografiile sunt minunat tiparite de AME Design www.amedesign.ro (iti multumim Marcel)
Va asteptam vineri 1 octombrie la ora 18.30 pe peronul statiei de metrou Unirii 1 ca sa ducem cu alai expozitia la Carturesti.

3 comments:

 1. ai si tu o fotografie acolo, felicitari ... ne vedem la vernisaj

  ReplyDelete
 2. :) M-ai prins!:) Multumesc. Ne vedem la vernisaj.

  ReplyDelete
 3. Bună fotografia cu care participi şi mai e şi în companie bună.

  Văd că tu nu ai pus niciun link către pagina expoziţiei şi e păcat că, după cum ziceam, sunt multe fotografii interesante (îmi plac chiar şi cele de la vernisaj). Uite că pun eu un link, sper să nu fie cu bănat: Bucureştiul în alb şi negru

  ReplyDelete